02 / 05 / 2024

Alaaddin Yüksel özgeçmiş

Alaaddin Yüksel özgeçmiş

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel kimdir? Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alaaddin Yüksel ne zamandan veri Vali olarak hizmet veriyor? İşte Alaaddin Yüksel..

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Riskli olmayan yapılar kentsel dönüşüm ile yıkılabilir mi?

Kentsel dönüşüm kanunu gereğince riskli olarak belirlenen yapılar ile riskli olarak tespit edilen alanlarda yer alan taşınmaz mallar yıkılıyor. Peki, riskli olmayan yapılar kentsel dönüşüm ile yıkılabilir mi?

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Emlak vergisi beyannamesi her yıl verilir mi?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödeniyor. Vergi için mükellefler beyanname vermek ile mükellef oluyor. Peki, emlak vergisi beyannamesi her yıl verilir mi?

Yüksel Proje'nin acı günü! Şakire Akın vefat etti!

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Abdülkadir Yüksel Yeşil Vadi'yi gezdi!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı Yeşil Vadi'ye hayranlığını "Tüm Türkiye burayı görmeli" sözleriyle anlattı.

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen 9 Kasım 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 10 Kasım 2015 Salı günü Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel İnşaat için kritik günler!

İhtilaflı alacaklılar, Yüksel İnşaat’ın 200 milyon dolarlık borcunu yeniden yapılandırma planına karşı çıkarak, borçların tamamen ödenmesini istedi.

Alaaddin Yüksel özgeçmiş Haberi

Alaaddin Yüksel özgeçmiş

Alaaddin Yüksel kimdir?

Alaaddin Yüksel, 1950 yılında doğdu.  İstanbul Pertevniyal Lisesi'nden mezuniyetine müteakip İstanbul Hukuk Fakültesini bitirerek avukatlık stajını da tamamladı.


Kırklareli İl Maiyet Memurluğundan başlayarak sırası ile Lüleburgaz Kaymakam Refikliği; Saray, Lalapaşa, Enez Meriç, Kaymakam Vekilliklerinde ve 56. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamlayarak Erzurum/AŞKALE, Denizli/ÇAMELİ, Adana/SAİMBEYLİ, Bolu/GEREDE, Tekirdağ/ŞARKÖY, Kocaeli/KÖRFEZ Kaymakamlıkları ile İSTANBUL/Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


1983 yılında Federal Almanya'da “İlçenin Yeri ve Önemi” konusunda araştırma ve incelemeler yaptı.


1990 yılında Harp Akademileri-Milli Güvenlik Akademisini bitirdi. 


Bakanlar Kurulunun 96/8214 sayılı Kararıyla 1996-1997 yıllarında Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi  ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yaptı.


1993/1996 yıllarında Trabzon Valiliği, 1996-1997 yıllarında Emniyet Genel Müdürlüğü,  1997-2000 yıllarında Balıkesir Valiliği, 2000-2003 yıllarında İzmir Valiliği, 2003-2010 yıllarında da Antalya Valiliği görevlerinde bulunan Vali Alâaddin Yüksel...