29 / 04 / 2024

alacalı prefabrik inşaat

alacalı prefabrik inşaat

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan 29 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Mehmet Zeki Karahan kimdir? Mehmet Zeki Karahan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mehmet Zeki Karahan...

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamın Tamaddonı ve Yahya Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Adnan Gençdal ve Ersin Çelik ortaklığında kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

İnşaat sürecinde israf nasıl önlenir?

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Yapı Bilgi Modellemesi'ni (BIM) inşaat çalışmalarında verimliliği artırmak ve israfın önüne geçiyor.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

alacalı prefabrik inşaat Haberi

alacalı prefabrik inşaat

Mehmet Zeki Karahan kimdir?

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan, 1954 yılı Çorum Alca doğumlu. 1977 yılında Eskişehir D.M.M Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


1977­1983 yılları arasında iki yıl Libya'da çeşitli inşaat firmalarında yöneticilik yaptı.  1983'de Karahan Tekstil, 1987'de Alacalı Prefabrike Beton Yapı Elemanları, 1996'da Alacalı Yapı İnşaat firmalarını kurdu. 


İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis'inde prefabrik inşaat sektörünü temsil ediyor.


Alacalı İnşaat ve Karahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan, vefat etti. Karahan'ın cenazesi 30 Mart Pazartesi günü Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Büyükçekmece Mezarlığı'na defnedilecek.  


ALACALI İNŞAAT..

Trakya'daki ilk prefabrik tesis olan ALACALI İNŞAAT kurulduğu 1987 yılından bu yana, geliştirmiş ve yurt dışından transfer etmiş olduğu dört farklı sistem ile prefabrikasyon alanında hizmet vermektedir. 36.000 m2...