02 / 05 / 2024

alaçam malmüdürlüğü tarla satıyor

alaçam malmüdürlüğü tarla satıyor

Alaçam Malmüdürlüğünden, Gökçün Köyü'nde bulunan tarla 775 bin TL'ye satılacak. Satış, 17 Temmuz Salı günü saat 14:00'de yapılacak.

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü'nden 17.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Alaçatı ve Reisdere'de bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 17 milyon 671 bin TL olarak belirlendi. 

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Samsun Alaçam'a 5.4 milyonluk yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Alaçam ilçesinin kırsal kesimindeki 7 mahallenin içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

Alaçam ve Yakakent meydanlarına kavuştu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

Samsun Alaçam'da TOKİ çalışmaları başladı!

Samsun'un Alaçam ilçesinde konut yapmak için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çalışmalara başladı. İlçede konut yapılacak alanda başlatılan kazı ve zemin etüdü çalışmaları incelendi.

Samsun Alaçam Düğün Salonu inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce Alaçam ilçesine yaptırılan 550 kişilik düğün salonunun 2016 Ocak ayında tamamlanacağı bildirildi.

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kuruldu!

Alaşehir Belediyesi bünyesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan birimde Halil Kocatürk'ün müdür olarak görevi yürüteceği belirtildi.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 yıl kiralık tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden İpsala'da bulunan 4704052,80 metrekare tarlanın kiralanması işi yıllık 2 milyon 116 bin 824 TL'ye 24 Mart 2015 Salı günü ihale edilecek.

Gemlik Zabıta Müdürlüğü taşındı!

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ana Hizmet Binası taşındı.Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan Belediye binasında yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan sonra yeni yerinde hizmet verecek.

Fatsa Malmüdürlüğü 2 adet arsa satıyor: 2 milyon 33 bin TL!

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 11 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

alaçam malmüdürlüğü tarla satıyor Haberi

alaçam malmüdürlüğü tarla satıyor



İlan şöyle;




ALAÇAM MALMÜDÜRLÜĞÜNDEN İLÇESİ


İlçesi: Alaçam

Köyü/Mah.: Göçkün Köyü

Mevkii: Geyikkoşan

Parsel: 814

Miktarı: 7.714.05 

Hazine Payı: Tam

Cinsi: Tarla

Tahmini Bedel: 775.000,00 TL.

Geçici Teminat: 77.500,00 TL.

İhale Tarihi: 17.07.2012

Saati: 14:00

1)Yukarıda yazılı bulunan mülkiyeti hazineye ait taşınmazın, 17.07.2012 Salı günü saat 14.00'da Al,m,.ıııı M.ılmlldllrlügü tarafından 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Malmüdürlüğü makam odasında satış ihalesi yapılacaktır.


2)İhaleye katılmak isteyen isteklilerin :


a)İkametgah ilmühaberi ve nüfus cüzdanı fotokopisi,

b)Vekaleten katılmak isteyenlerin tasdikli vekaletnameleri,

c)Tüzel Kişiler adına katılacak olanların noter tasdikli yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgelerin,

d)Tüzel kişilerin ise idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

e)Geçici Teminat yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat...