07 / 05 / 2024

alaçataı büyüyemiyor

alaçataı büyüyemiyor

Alaçatı, dünyanın en beğenilen üç sörf merkezinden biri olmasına rağmen, turizmde yeterince büyüyemiyor. Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mihri Çelik, Alaçatı'da altyapı ve mevzuat eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Koşun koşun tuvalet kağıdında büyük indirim var! Bim Nisan'ın son günlerinde atağa geçti

Tuvalet kağıdı ücretlerine gelen zamlardan sonra pek çok vatandaş market market indirimli tuvalet kağıdı arayışı içerisine girerken, tuvalet kağıdına büyük indirim BİM'den yapıldı. 

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Happy Moon's büyüme atağına kalkacak!

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

alaçataı büyüyemiyor Haberi

alaçataı büyüyemiyor

Alaçatı, dünyanın en beğenilen üç sörf merkezinden biri olmasına rağmen, turizmde yeterince büyüyemiyor. Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mihri Çelik,  Alaçatı'da altyapı ve mevzuat eksikliklerinin giderilmesiyle rüzgar sörfünden yılda 50-60 milyon dolar döviz girdisi kazanılabileceğini söyledi.


Posta...