30 / 04 / 2024

Alaçatı arazi fiyatları

Alaçatı arazi fiyatları

Ünlülerin tercih ettiği turizm merkezi Çeşme Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı. Sektör temsilcileri, Alaçatı'da imara açık sadece 250 dönüm yer kaldığını söyledi.

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı adres!

Suv Yapı imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mimarin Köyce Alaçatı adres bilgileri kapsamında İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükseliyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Alaçatı arazi fiyatları Haberi

Alaçatı arazi fiyatları


Ünlülerin tercih ettiği turizm merkezi Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı. Sektör temsilcileri, Alaçatı'da imara açık sadece 250 dönüm yer kaldığını söyledi.   Turizm cenneti Alaçatı eğlence, dinlence, spor, gastronomi ve tarihi evleri ile Türkiye'nin parlayan yıldızı olurken, bu popülerlik arsa fiyatlarını da uçurdu. Bir çok ünlünün ev ve arazi sahibi olduğu Alaçatı'da imara açık arazi miktarı 250 dönüm kalırken, metrekare fiyatları ise konumuna göre değişim gösterdiğine dikkat çekiliyor.


Alaçatı merkez ve Hacı Memiş Mahallesi'nde üstünde taş ev bulunan ya da boş imara açık yerlerin metre karesi 20 bin lirayı bulurken, Alaçatı'nın Çamlık, Sakızlar gibi bir kaç noktasında ise metre kare fiyatları bin ila 3 bin lira arasında bir fiyatla satılıyor. Alaçatı'nın son 15 yılda kazandığı ivme sonrasında taş evler ve...