28 / 04 / 2024

alaçatı fatih terim

alaçatı fatih terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Alaçatı'da 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev aldığı söylenmişti. Fatih Terim, ev aldığı iddialarına yanıt verdi

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Alaçatı'dan 1 milyon TL'ye villa satın alacak!

Murat Dalkılıç Ağustos 2015'te evlendiği eşi oyuncu Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın alacak.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Acun Ilıcalı, Alaçatı'dan arsa aldı!

Ilıcalı'nın Alaçatı'da sörf yolu üzerinde bulunan ve ayrıca meşhur Hacı Memiş Mahallesi'ne yürüyerek 5 dakikalık mesafedeki bin 200 metrekare alanı satın aldığı öğrenildi.

Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı!

Ünlülerin tercih ettiği turizm merkezi Çeşme Alaçatı'da inşaat yapacak alan kalmadı. Sektör temsilcileri, Alaçatı'da imara açık sadece 250 dönüm yer kaldığını söyledi.

Mi'Marin Köyce Alaçatı örnek villaları hazır!

Alaçatı’nın ilk rezidans villa köy projesi olma özelliğini taşıyan Köyce Alaçatı’nın 2+1 3+1 ve 4+1 tipteki örnek villaları yeni yıla hazır.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı adres!

Suv Yapı imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mimarin Köyce Alaçatı adres bilgileri kapsamında İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükseliyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi telefon numarası 0232 446 0 406 olarak belirlendi.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

alaçatı fatih terim Haberi

alaçatı fatih terim



Fatih Terim'in satın aldığı öne sürülen iskeleli evi 1 milyon 250 bin TL değerinde olduğu belirtilmişti. Caroline Koç, Muhtar Kent, Hüsnü Özyeğin ve Cem Boyner gibi tanınmış isimlerin de evlerinin bulunduğu siteden ev aldığı söylentileri çıkan Terim'in yaz aylarını Bodrum'daki yazlığının yanı sıra yeni taş evinde geçireceği de iddia edilmişti. 


Fatih Terim hakkında çıkan bu haberler üzerine şu açıklamalarda bulundu:


Hiç böyle bir olay yok. Öyle bir ev almadım. Çeşme'ye bile gitmedim. Herhalde birileri benim üzerimden reklam yapmaya çalışıyor. Bugüne kadar neyimizi gizledik ki? Bizim her şeyimiz...