03 / 05 / 2024

Alaçatı Havaalanı inşaatı

Alaçatı Havaalanı inşaatı

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezleri tüzel kişilik kazandı. Kendilerine has bütçeleri olacak. Yatırımlarda elimizi güçlendirecek. Bugüne kadar ilimizde yaşadığımız bazı problemleri ortadan kaldıracak.''dedi.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Alaçatı Havaalanı inşaatı Haberi

Alaçatı Havaalanı inşaatı



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Alaçatı'ya havaalanı kurulması için çalışmaların hızla sürdüğü yönündeki açıklaması yankı uyandırdı. Egeli turizmciler, Bakan Arslan'ın, Yeni Asır'a yaptığı bu açıklamayı memnuniyetle karşıladı. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yı değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.


Kamulaştırma ve tahsis


Başbakan Binali Yıldırım'ın seçim döneminde üzerinde çalışıldığını duyurduğu Alaçatı Havaalanı'nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığı açıklandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Alaçatı'ya yapılacak havaalanına ilişkin fizibilite ve çevresel etki değerlendirmesi çalışmalarının beklendiğini söyledi. Bakan Arslan'ın Yeni Asır'a yaptığı açıklamayı değerlendiren İşler, "Bakan Arslan'ın açıklamasını memnuniyetle karşıladık. Alaçatı ve Çeşme bunu çoktan hak ediyordu" dedi.


İspanya ile rekabet


Alaçatı'ya yapılacak...