03 / 05 / 2024

Alaçatı imar planı

Alaçatı imar planı

Alaçatı RES için imar planı değişti. Çeşme'de yöre halkı ile rüzgâr santrali yatırımı yapanlar arasındaki gerginlik artarken, Enda Enerji Holding'in Alaçatı'daki rüzgar enerjisi santrali için imar değiştirildi.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

Küçükçekmece 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu Atıksu Kolektör İşletme Bandına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Alaçatı'da imar planları ile tarihi evler koruma altına alınıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘Alaçatı ve Çeşme Kale Koruma İmar Planları’ ile tarihi evlerin koruma altına alınmasına öncülük ediyor. 

Maltepe Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Maltepe Atışalanı Mahallesinde (Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesinde) bazı alanlara ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Küçükçekmece imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu İSKİ Atıksu Kolektör İşletme Bandının revize edilmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Bursa Gökdere için yeni imar planı hazırlanacak!

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

Esenler Atışalanı Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Esenler İlçesi, Atışalanı Mahallesi, 1199 parselin bir kısmına ilişkin Belediye Hizmet Alanı amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Silivri'de yedi mahallede turizm tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli - Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı - Yolçatı Mahalleleri, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı...

Fatsa revize imar planıyla, yol ağı rahat bir şehir olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2017 senesi Fatsa'nın atılım yılı olacak. Özellikle yeni hazırlanan revize imar planıyla yol ağı rahat bir şehir inşa edeceğiz. Fatsa'ya 154 milyon TL'lik hizmeti kazandırmış olacağız" dedi.

Kadıköy rıhtımına yapılacak caminin imar planı askıdan indi!

Kadıköy rıhtımına yapılması istenilen cami yeniden gündemde. Bu defa İSKİ’nin atık su tesisi yapacağı alan camiye tahsis edildi. Caminin imar planı askıdan indi.

Mamak Kartaltepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Mamak İlçesi Kartaltepe Mah. Kartaltepe Eski Katı Atık Depo Alanının taşınmasına ilişkin hazırlanan 1/25.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Alaçatı imar planı Haberi

Alaçatı imar planı

Çeşme'de yöre halkı ile rüzgâr santrali yatırımı yapanlar arasındaki gerginlik artarken, Enda Enerji Holding'in Alaçatı'daki rüzgar enerjisi santrali için imar değiştirildi. 

Askıya çıkarıldı Egedesonsöz'e göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alaçatı Karadağ Mevkii'nde firmanın kuracağı 16 megavat gücündeki rüzgâr türbinleri için imar değişikliğine gitti. Alaçatı Rüzgâr Enerji Santrali 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nâzım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bakanlığın 8 Aralık 2014 tarihli oluruyla onaylandı. 

Plan askıya çıkarıldı. 


Milliyet...