02 / 05 / 2024

alaçatı mimarin satılık

alaçatı mimarin satılık

Suv Yapı Mimarin Alaçatı projesinde satışlar bugün başladı, fiyatların 800 bin lira olarak belirlendiği proje Alaçatı Belediyesi'ne 1.3 kilometre, Alaçatı merkeze 1.45 kilometre uzaklıkta yer alıyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Alaçatı Mimarin Köyce satılık konut tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 villa seçenekleriyle tasarlandı.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık konut fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Toplamda 62 adet villanın yer aldığı projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

alaçatı mimarin satılık Haberi

alaçatı mimarin satılık


Mimarin Alaçatı projesi Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Satışların bugün başladığı Suv Yapı Mimarin Alaçatı 8 ikiz villadan meydana geliyor.


Fiyatların 800 bin lira olarak belirlendiği Suv Yapı Mimarin Alaçatı projesinin teslimleri Haziran 2015'te gerçekleştirilecek. Suv Yapı Mimarin Alaçatı 'da 2 ortak yüzme havuzu bulunuyor. Projeden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Zemin+1 katlı villaların bulunduğu Suv Yapı Mimarin Alaçatı 'daki konutlar 160 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Suv Yapı Mimarin Alaçatı; Aya Yorgi Koyu'na 7.8 kilometre, Çeşme merkeze 8 kilometre,  Alaçatı Belediyesi'ne 1.3 kilometre, Ilıca Plajı'na 2 kilometre, Sheraton Hotel'e 2.2 kilometre, Port Alaçatı Marina 'ya 3.95 kilometre, Alaçatı Otoban Gişesi'ne 1.45 kilometre, Sissus Hastanesi'ne 1.9 kilometre, Surf Merkezi'ne 5.5 kilometre, Tansaş'a 1.6 kilometre, Alaçatı merkeze 1.45 kilometre...