12 / 05 / 2024

alaçatı taş ev projeleri

alaçatı taş ev projeleri

Alaçatı’da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, “Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu” dedi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündeminde!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Tugay Kerimoğlu Alaçatı'da ev arıyor!

İzmir'de tatil yapan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu Alaçatı'da ev aradığını bildirdi.

alaçatı taş ev projeleri Haberi

alaçatı taş ev projeleri


Temelleri 1949 yılında İzmir’de küçük bir kereste atölyesi ile atılan Veryeriler İnşaat, 1965 yılında inşaat sektörüne girdi. Orman ürünleri ve inşaat sektöründe 2000’li yıllara kadar ilerleyen Veryeriler, 2005 yılında orman ürünleri sektörünü bırakıp, tamamen inşaata yöneldi. Çeşme ve özellikle de Alaçatı’da hayata geçirdiği projeler ile tanınan Veryeriler, ‘köy içi taş evler’le Alaçatı’yı İstanbulluların ikinci adresi yaptı. Veryeriler’in müşterilerini  genellikle İstanbullular oluşturuyor.


350 taş ev yaptı

Veryeriler İnşaat, Alaçatı’nın mimari dokusunu bozmadan, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettirerek 12 ay yaşanılacak mekanlar yaratıyor. 2002’den bu yana taş evler inşa ettiklerini söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, “Alaçatı’da bugüne kadar 350 taş ev ürettik. Devam eden ve planladığımız taş evlerle önümüzdeki yıllarda da bu ölçeklere ulaşmayı planlıyoruz. Alaçatı’ya taş ev...