30 / 04 / 2024

Alaçatıda 100’e yakın butik otel satışa çıktı

Alaçatıda 100’e yakın butik otel satışa çıktı

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Çaya yüzde 100 zam kapıda! Yetkili isim duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen gün yaş çay alım fiyatını yüzde 64 artırılarak 11.30 liraya yükseltildiğini açıklamıştı. Bunun üzerine ÇAYSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz Kar çaya yüzde 100'e yakın zam geleceğini belirtti.

JMO'dan son dakika fay açıklaması: Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir!

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Şevket Demirbaş, fay hatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirbaş, "Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir" dedi. İşte ayrıntılar...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Kış aylarında yüzde 100 zam geliyor Fiyatların artmaması imkansız

Birleşmiş Markalar Derneği üyeleri arasında hazırlanan Haziran Ayı Anketi’nin sonuçlarına göre, organize perakende sektöründe ciro oranı yüzde 80 arttı. Buna rağmen, adet satışları sınırlı kaldı. Öte yandan açıklamaya göre kış sezonu ürünlerinde yıllık bazda yüzde 100’e yakın fiyat artışları da şaşı

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Alaçatıda 100’e yakın butik otel satışa çıktı Haberi

Alaçatıda 100’e yakın butik otel satışa çıktı

Spor, eğlence, gastronomi ve tarihî evleriyle son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı’da, imara açık arazi neredeyse kalmazken 100’e yakın butik otelin satışa çıkarılması dikkat çekti. İnternet alışveriş sitelerine 2015 Kasım ayından bu yana ilan vermeye başlayan otel sahipleri, 550 bin ile 5 milyon dolar arası fiyatlar biçti.



'YAŞANANLAR SÜRPRİZ DEĞİL'


Rusya ile yaşanan sıkıntılı süreçte Ege ve Akdeniz sahillerinde bin 300’e yakın otelin satılığa çıkarıldığını hatırlatan ve bu gelişmelerden Alaçatı’nın da etkilenmiş olabileceğini belirten Prof. Dr. İçöz, “Aslında yaşananlar yeni bir gelişme değil. 2011’de başlayan süreçte 803 otel ve 28 tatil köyü satılığa çıkarılırken 2015’e gelindiğinde, bin 750 tesisin satılığa çıkarıldığını görüyoruz. Yani 2015’te de sektördeki genel tablo, olumsuz gidişatı gösteriyordu. 2016’ya gelindiğinde ise satılık ilanlarındaki artışı net bir şekilde...