24 / 05 / 2024

Alamıra Turizm nerede

Alamıra Turizm nerede

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıad Abou Radı ve Mohammad Abou Radı ortaklığında kuruldu. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Alp tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Ford Transit kamyonet fiyatları merak ediliyor! İşte Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit kamyonetin en büyük özelliği, ticari kullanım için tasarlanmış çok amaçlı bir araç olmasıdır. İşletmelerin, kargo şirketlerinin, inşaat firmalarının ve lojistik şirketlerinin yanı sıra, turizm ve hizmet sektörleri gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Ford Transit 15 Mart 2023 fiyat

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü son zmanların en çok rağbet gören ütü markası oldu  Peki Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Alamıra Turizm nerede Haberi

Alamıra Turizm nerede

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıad Abou Radı ve Mohammad Abou Radı ortaklığında kuruldu. 

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Özel sağlık kurumları tarafından poliklinik ve yatılı olmayan tıp merkezlerinde sağlanan uzman hekimlik ile ilgili uygulama faaliyetleri (yatılı hastane faaliyetleri ile ebe, hemşire ve fizyoterapistlerin paramedikal faaliyetleri hariç)..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi adres. Şehit Muhtar Mh.Öğüt Sk. Çağatay İş Hanı Ap.No.2/27...