05 / 05 / 2024

Alamo Anıtı inşaat çalışmaları

Alamo Anıtı inşaat çalışmaları

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Duygu Armağan tarafından kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Kaplan tarafından kuruldu. 

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Gündoğan tarafından kuruldu. 

Alamo Anıtı inşaat çalışmaları Haberi

Alamo Anıtı inşaat çalışmaları

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, protestocuların bir kısmı silahlarıyla gösteriye katılım gösterirken bir kısmı da koronavirüs salgınından korunmak amacıyla maske taktı.