05 / 05 / 2024

alamos gold kazdağları inşaatı durdu mu

alamos gold kazdağları inşaatı durdu mu

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Business Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin ve Tuğçe Çelik tarafından kuruldu.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Caprice Gold iflas erteleme davasında karar çıktı!

Caprice Gold'un iflas erteleme davasında karar çıktı. Buna göre şirketin iflasının 29 Nisan 2020 günü saat 09:30'da yapılacak olan ilk alacaklılar toplantısının ertelenmesine karar verildi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Alamos Gold, Kazdağları’nda yeni inşaat yapmayacak!

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Pasifik İnşaat'tan hisse açıklaması!

Pasifik İnşaat,  Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan'ın Kanadalı Alamos Gold şirketinde hissesi olduğu haberiyle ilgili açıklama yayınladı.

Kazdağları rampalarındaki tüneller 2023'te tamamlanacak!

Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 24 kilometrelik Kazdağı rampaların, inşası devam eden iki tünel 2023'te tamamlanacak. Tünelin hizmete açılmasıyla yol 5 dakika gibi bir sürede geçilecek. 

alamos gold kazdağları inşaatı durdu mu Haberi

alamos gold kazdağları inşaatı durdu mu

Kazdağları’nda yaptığı siyanürle altın arama faaliyetleri nedeniyle vatandaşların ve aktivistlerin tepkisini çeken Kanadalı madencilik şirketi Alamos Gold, bölgedeki çalışmalarını askıya aldığını açıkladı.

Dünya’nın haberine göre, şirketin süresi dolan ruhsatı, yenilemediği belirtildi. Şirketin resmi internet sitesi üzerinden açıklama yayımlayan Yatırımcı İlişkileri Başkan Yardımcısı Scott K. Parsoni Kirazlı bölgesindeki tüm inşaat faaliyetlerinin askıya alındığını duyurdu.

Açıklamada madencilik ruhsatının iptal edilmediği, ancak süre yenilenene kadar başka bir inşaat faaliyetinin yürütülmeyeceği ifade edildi.