30 / 04 / 2024

Alanya Ak Köprüsü tamamlandı mı

Alanya Ak Köprüsü tamamlandı mı

Alanya'da geçen Ekim ayında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel tarafından temeli atılan Ak Köprü'nün inşaatı sürüyor.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü için özel beton!

Akçansa 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yalnızca çözüm ortağı değil aynı zamanda özel ürünleriyle AR-Ge kapsamında değişiklikler oluşturuyor.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni öneri!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün asansörünün turizme açılması için öneride bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü bu yıl sonunda açılabilir!

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmalarında incelemelerde bulundu. Turan köprünün 2021'nin sonunda açılabileceğini dile getirdi. 

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde 294 metreye ulaşıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Adım adım muhteşem projemiz tamamlanıyor" dedi ve köprü ayaklarında 294 metre yüksekliğe ulaşıldığını belirtti...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Bartın'a yapılack TOKİ köprüsü alanında inceleme!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'de inşaat hızla devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaatın hızla devam ettiğini söyledi.

Alanya Ak Köprüsü tamamlandı mı Haberi

Alanya Ak Köprüsü tamamlandı mı

Dim Çayı Bölgesi'ndeki 12 mahallenin birbiriyle ulaşımının yanı sıra turizme de önemli katkı sağlayacak olan Ak Köprü, 191 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak. 7 milyon liraya mal olması beklenen köprünün 4 ayağından ikisi tamamlandı. Diğer iki ayağın da Mart ayı sonunda tamamlanması planlanıyor. Köprüde ayakların inşasından sonra 5 metrelik 40 ayrı tabliye dökülerek köprü tamamlanacak. Köprünün 2016 Ağustos ayında ulaşıma açılması hedefleniyor. 


ULAŞIM KOLAYLAŞACAK 

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, köprü inşaatında incelemede bulundu ve müteahhitten çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı. Uzunöz Mahallesi Muhtarı Ziya Özdemir ve Gümüşkavak Mahallesi Muhtarı Yücel Sezel de Güney'e eşlik etti. Muhtar Özdemir, "Köprünün biteceği, üzerinden karşıya geçeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz daha küçük bir köprü istemiştik ancak Menderes Türel Başkanım bize mini bir Boğaz...