02 / 05 / 2024

alanya batı yolları imar planı

alanya batı yolları imar planı

Alanya Belediyesi, Alanya’nın nüfus yoğunluğunu dikkate alarak, daha sağlıklı ve imar planına bağlı büyümesini sağlamak için yeni imar yollarının açılmasına hız verdi.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Elikesik Mahallesi'nde yollar asfaltlandı!

Alanya'nın batısında yer alan ve şehre en yakın kırsal yerleşim birimlerinden olan Elikesik Mahallesi'ndeki yollar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in desteğiyle yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuldu.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya'nın yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çok dar olan Alanya’nın Çakallar- Saburlar ve Karamanlar mahalleleri grup yolunu vatandaşın güvenli ulaşımı için önce genişletti, şimdi de asfaltlıyor.

alanya batı yolları imar planı Haberi

alanya batı yolları imar planı

Alanya Belediyesi, özellikle yeni yerleşime açılan bölgelerde teknik altyapı ile imar planında yer alan yol ve kavşakları hazırlamaya devam ediyor.

Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, bu yönde yürütülen çalışmalar kapsamında Karakocalı Mahallesinde 15 metre genişliğindeki imar yolu ve aynı bölgede yeni kavşak yapılması için çalışma başlattı.

AVSALLAR VE OKURCALAR MAHALLESİ’NDE İMAR YOLLARI AÇILIYOR

İmar yolu açma çalışmalarına doğu mahallelerinde de devam eden Alanya Belediyesi, çalışmalar kapsamında Avsallar Mahallesinde Halıcı Orhan İlkokulu ile Okurcalar Mahallesinde Mehmet Ali Birdoğan Bulvarında yol çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Avsallar’da okul yolunda yapılan çalışmalar bölge halk tarafından memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN YÜCEL,”ALANYA’NIN SAĞLIKLI VE İMARA UYGUN BÜYÜMESİNİ İSTİYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da modern ve imar planlarına uygun şehirleşmenin önünü açmak için altyapı ve yol...