04 / 05 / 2024

alanya belediyesi 2. atık terfi merkezi

alanya belediyesi 2. atık terfi merkezi

Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

alanya belediyesi 2. atık terfi merkezi Haberi

alanya belediyesi 2. atık terfi merkezi


Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi. Hem zamandan hem de paradan tasarruf edecek yeni tesis, merkez dahil, Cikcilli, Çıplaklı, Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar, Kargıcak ve Demirtaş Mahallerine hizmet verecek.

Alanya Belediyesi tarafından Tosmur Şantiyesi’nde kurulan 2. Atık Terfi Merkezi bugün yapılan dua töreni ile hizmete girdi. Dua törenine, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, birim amirleri, belediye çalışanları, basın mensupları ve davetliler katıldı.


Ayda 350 Bin TL. tasarruf edilmesi planlanan 2. Atık Terfi Merkezi ile ilgili Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir’in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, davetlilere bilgi verdi.


MERKEZ VE...