03 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi encümen toplantısı

Alanya Belediyesi encümen toplantısı

Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Encümeninde ihale yöntemiyle kiraya verilen belediye mülklerinden 2 milyon 433 bin TL gelir elde edildi.

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Encümen Başkanlığı'ndan 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Tatvan İlçesi Benekli Köyü'nde bulunan 184 bin 460,90 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 15 milyon 680 bin TL'ye ihale edilecek. 

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

Yıkılacağı açıklanan Yılmaz Özdil'in villası için encümen kararı!

Bodrum'da gazeteci- yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil için satın aldığı villanın yıkılması amacıyla alınan encümen kararının detayları belli oldu...

Mardin'de 12.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan iki adet gayrimenkulü 12 milyon 413 bin 965 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Alanya Belediyesi encümen toplantısı Haberi

Alanya Belediyesi encümen toplantısı


Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Birim amirleri ve encümen üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, belediyenin tüm birimlerinden gelen konular değerlendirilerek karara bağlandı.


10 BELEDİYE MÜLKÜ İHALEYLE KİRAYA VERİLDİ


Alanya merkez ve mahallelerinde bulunan 10 adet belediye mülkü de, encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. İhaleye çıkarılan belediye mülkleri arasında olan DEMAŞ, 1 milyon 600 bin +KDV ile 1 yıllığına kiraya verilirken, Cuma Pazarı içinde bulunan Belediye Düğün Salonu altındaki işyeri de  425 bin TL’ye 1 yıllığına kiralandı.  İhale yöntemiyle 1 ila 3 yıl süreyle kiraya verilen 10 adet işyerinden toplam 2 milyon 433 bin 691 TL gelir elde edildi.  Alanya’nın merkez ve mahallerinde bulunan belediye mülklerinin ihale ile kiraya verildiğini belirten Başkan Yücel,  “İhaleler...