19 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi Katı Atık Değerlendirme

Alanya Belediyesi Katı Atık Değerlendirme

Alanya Çevresi Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (ALTAB), katı atık değerlendirme ve bertaraf tesislerinin kurdurulması ve işlettirilmesi işini ihaleye çıkardı

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Emirdağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ İlçesi İncirli Mahallesi 145 ada 3 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor...

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi Katı Atık Değerlendirme Haberi

Alanya Belediyesi Katı Atık Değerlendirme

Alanya Çevresi Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği Başkanlığı (ALTAB), Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesislerinin İşletme ve İrtifak Hakkının Devredilmesi Suretiyle Kurulması ve İşletilmesi İşi ihalesini Pazarlık Usulüyle yapacak.


İşin Geçici Teminatı tahmin edilen bedelinin (49.602.068.76 TL) %3’ü (yüzde üçü) olup, 1.488.062 TL (Birmilyondörtyüzseksensekizbinaltmışiki Türk Lirası) TL olarak belirlendi. Yaklaşık yapım maliyeti 49.018.058,31 TL ve yıllık muhammen kira bedeli 19.467,015 TL


İhale 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü saat: 10.30'da Alanya Belediye Binası Toplantı Salonunda Birlik Encümeni huzurunda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için