03 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi kiralık gayrimenkul

Alanya Belediyesi kiralık gayrimenkul

Alanya Belediyesi, mülkiyeti altında olan 13 taşınmazı, 25.08.2016 tarihinde Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak olan açık attırma usulü ile ihaleye çıkartacak.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nin 2017 bütçesi 290 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin 2017 yılına ait tahmini bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Alanya Belediyesi'ne 900 bin TL'lik ihale geliri!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait 25 işyeri bugün gerçekleştirilen encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. Aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de bulunduğu 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi. Belediye ihalelerden toplam 900.760 TL gelir elde edecek.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Alanya Belediyesi'nden 2. atık terfi merkezi!

Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprü, asfalt çalışmasının ardından kısa sürede araç ve yaya trafiğine açılacak.

Alanya Belediyesi kiralık gayrimenkul Haberi

Alanya Belediyesi kiralık gayrimenkul

Alanya Belediyesi, mülkiyeti altında bulunan taşınmazları kiraya veriyor. 6’sı Kızlarpınarı Mahallesi, 5’i Şekerhane Mahallesi, 1’i Kızılcaşehir Mahallesi, 1’i de Okurcalar Mahallesi’nde olmak üzere toplam 13 taşınmaz açık arttırma usulü ile kiraya verilecek.


İHALE SÜRELERİ 3 YILLIK YAPILACAK


25 Ağustos 2016 tarihinde Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda açık arttırma usulü ile yapılacak olan ihale süreleri, 3 yıl olarak belirlendi. 25 Ağustos’ta yapılacak olan ilk ihale saat 10.00’da başlayacak ve 12.00’a kadar 13 taşınmazın ihalesi yapılacak. 


HALK PAZARI’NDA 6 İŞYERİ İHALE EDİLECEK


Alanya Belediyesi, Kızlarpınarı Mahallesi Spor Caddesi Halk Pazarı’nda bulunan 6 işyerini kiraya verecek. Halk Pazarı’ndaki 18, 19, 20, 21, 22 ve 23 numaralı işyerlerinin, açık arttırma usulü ile kiraya verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, Şekerhane Mahallesi Fakılar Sokak No:3’de bulunan düğün salonu altındaki 2696 m2’lik...