02 / 05 / 2024

alanya belediyesi meclisi şubat ayı toplantısı

alanya belediyesi meclisi şubat ayı toplantısı

İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuşma yaptı. Meclis Üyesi Zavlak, "Kentsel dönüşüm Alanya için bir fırsat. İlçedeki binaları yenilemekten öte çarpık kentleşmeden de Alanya'yı kurtaracak" dedi.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Yabancı konut yatırımcısının Alanya'ya ilgisi arttı!

Alanya Belediyesi Mart Ayı Meclisi toplantısında, 'Kent Estetiği Kurulu' kurulmasına karar verildi. Adasa Yapı Denetim Firması Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “ Müteahhitlerin oluşturduğu konutlar yabancılara cazip geliyor." dedi...

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

alanya belediyesi meclisi şubat ayı toplantısı Haberi

alanya belediyesi meclisi şubat ayı toplantısı

Alanya Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda konuşma yapan İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklama yaptı. İYİ Parti olarak Alanya Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesine destek olduklarını vurgulayan Meclis Üyesi Zavlak, ilçenin diğer bölgelerinde de kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini belirtti. Meclis Üyesi Zavlak, "Elazığ depremi bize ülkemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğini bir kez daha acı bir şekilde hatırlattı. Oysaki 1999 Gölcük depreminde ciddi kayıplar vermiştik, 2011'de Van'da yaşanan depremde de 604 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Orada yaşadığımız felaketlerden gerekli dersi çıkarmışsak da Elazığ depremi bize gösterdi ki, gerekli tedbirleri, üzerimize düşen vazifeyi yapmamışız. Çünkü gördük ki yıkılan binaların hepsi eski binalar. Orada o binaları yenileseydik bu vatandaşlarımızı kaybetmeyecektik. Deprem Allah'tan gelen bir şeydir diyerek buna sığınmak doğru değil. Çünkü ülkede kendi...