05 / 05 / 2024

Alanya beton üreticileri

Alanya beton üreticileri

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Beton kalitesinin yüksek olması yapı güvenliğini artırıyor!

Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” gerçekleştirildi...

Alanya’da hazine arazisinde bina inşaatı tartışması!

Alanya’da İskele bölgesindeki kapanan Bistro Belman isimli diskonun yanındaki hazineye ait koruma altındaki alana beton bina yapılması herkesi şaşırttı. Bu duruma sessiz kalınması ve şuanda inşaatın devam etmesi dikkat çekti.

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye, beton üretiminde dünyada 3. sırada!

KÜB Yönetim Kurulu Başkanı Emrah ERTİN, beton üretiminde tüm dünyada önemli bir paya sahip olan Türkiye’nin, beton katkılarında da EFCA (Avrupa Katkı Üreticileri Federasyonu) üyesi ülkelerin toplam üretiminin yüzde 40’ını tek başına gerçekleştirdiğini söyledi.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Hatay Beton Semineri'nde beton üreticileri ve müteahhitler buluştu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), tarafından Hatay’da gerçekleşen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri”nde betonda sürdürülebilirlik, iş sağlığı ve güvenliği konuları ele alındı..

Alanya’daki beton üreticilerine rekor ceza!

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

Beton fiyatları Alanya'da yüzde 50 daha pahallı!

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı.

Alanya'da beton fiyatlarının artışı inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün beton fiyatlarındaki artış sebebiyle yatırımlarını ertelediğini belirtildi.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Alanya'da artan yapılaşma muz üretimi etkiliyor!

Muz Üreticileri Birliği ( MUZBİR ) Başkanı Hüseyin Güney Antalya Alanya'da hızla artan yapılaşma nedeniyle muz üretim alanlarının daraldığı ve üretimi zora soktuğu bildirildi..

Alanya beton üreticileri Haberi

Alanya beton üreticileri

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Beton fiyatlarında çok büyük adaletsizlik vardı. Bu olayın sonuna kadar gideceğimizi, adaletsizliğe izin vermeyeceğimizi belirtmiştik. Yaşanan adaletsizlik verilen cezalarla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bundan sonra bu firmaların adaletsiz uygulamalarının son bulacağını düşünüyorum. Aynı hataları yapmaya devam ederlerse yine karşılarında bizi bulurlar geri adım atmayız. Üyemizin hakkını yedirmeyiz” dedi.


"YATIRIMCIYA ENGEL ÇIKARILMAMALI" 


Konuyla ilgili olarak gerek müteahhitlerle gerekse kurumlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını da aktaran Başkan Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da konuyla yakından ilgilendiğini söyledi. “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız yatırımcının önünü açın derken birileri yatırımcıyı zor durumda bırakmaya kalkıyor” diyen Şahin, “Kimse yatırımcının önüne engel çıkarmamalı” dedi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri de,  “İşin başından bu yana olayı takip eden ve bizlerin haklarını savunan Başkanımız Mehmet...