04 / 05 / 2024

alanya dere

alanya dere

Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta bulunan dere, Alanya Belediyesi tarafından ıslah ediliyor. Islah çalışması ile bölge, hem görüntü kirliliğinden kurtulacak hem de sel ve su baskınlarına karşı korunmuş olacak.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Galip Dere Plajı yenilendi!

Yerli ve yabancı misafirlere ücretsiz plaj hizmeti veren Galip Dere Halk Plajı, Alanya Belediyesi tarafından yenilenen yeni hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü'nde sona gelindi!

Alanya'da Hacet Deresi üzerinde yapılan köprü inşaatında sona gelindi. 12 buçuk metre genişliği ve 14 buçuk metre uzunluğundaki köprü, tamamlanınca dere kenarında yürüyüş yapan vatandaşlara engel oluşturmayacak şekilde tasarlandı.

Alanya Dere Park ıslah ediliyor!

Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta bulunan dere, Alanya Belediyesi tarafından ıslah ediliyor. Islah çalışması ile bölge, hem görüntü kirliliğinden kurtulacak hem de sel ve su baskınlarına karşı korunmuş olacak.

Mavi Su Evleri Narlıdere'de son 10 konut! 300 bin liraya!

Tanyer İnşaat Mavi Su Evleri Narlıdere'de satışı devam eden son 10 konutun fiyatı 300 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Ankara Çamlıdere'de çıkan yangında 25 hektarlık alan zarar gördü!

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde, otluk alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Yangında, 25 hektar ormanlık alan zarar gördü

Alanya'da 300 hektar orman yandı!

Alanya'nın Güzelbağ beldesinde 3 gündür süren yangında 300 hektar kızılçam ormanı alevlere teslim oldu. Banaz ve Milas'ın da cigerleri yandı.Yangında kasıt araştırılıyor...

Alanya'daki yangında 100 hektardan fazla alan zarar gördü!

Alanya'nın Güzelbağ beldesinde 2 gün önce başlayan ve kontrol altına alınamayan orman yangınında 100 hektardan fazla alanın zarar gördüğü bildirildi.

TOKİ Hoşdere Nerede? Uydu görüntüsü!

TOKİ Hoşdere, Mercedes Benz fabrikasının karşısında yer alıyor...

Alanya'da 100 hektarın kül olduğu yangın devam ediyor!

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Alanya'nın Güzelbağ beldesindeki orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını, Alara vadisinde başlayan yangının ise yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi

Kavaklıdere'de orman yangını çıktı!

Kavaklıdere Çamlıyurt köyünde çıkan yangına, 4 helikopter, 3 uçak ve kara ekipleriyle müdahale edilmeye başlandı

Alanya'da 10 dönüm kızılçam ormanı yandı!

Alanya'da çıkan orman yangınında 10 dönüm kızılçam ormanı yandı

Alanya'da günde 30 yabancı tapu alıyor!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Mütekabiliyet Yasası kapsamındaki ülkelerin listesinin yayınlanmasından sonra, günde ortalama 30 yabancı tapu sahibi oluyor

alanya dere Haberi

alanya dere

 

Alanya Belediyesi kentsel iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için dere yataklarının ıslahına ve yol çalışmalarına ağırlık veren Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını Mahmutlar Mahallesi’nde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta ‘Dere Park’ adıyla anılan bölge ıslah ediliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Kentsel iyileştirme çalışmalarımız kapsamında Mahmutlar Mahallesinde Manolya Sokakta, halk arasında Dere park olarak bilinen derede ıslah çalışması başlattık. Islah çalışması ile birlikte dere yatağı modern bir görünüme kavuşurken, sel ve su baskını riskinkini de ortadan kaldırmış olacağız.” dedi.




Alanya...