09 / 05 / 2024

Alanya Hayvan Bakım Evi

Alanya Hayvan Bakım Evi

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Trabzon Sokak Hayvanı Bakım Merkezi 4,2 milyona mal olacak!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Çankaya Çayyolu'ndaki hayvan bakım istasyonu açıldı!

Çankaya Belediyesi, Çayyolu'ndaki yeni hayvan bakım istasyonunu açtı. Ameliyathanenin de bulunduğu tesis, 8 mahalleye hizmet verecek.

Alanya’ya hayvan barınağı ve mezarlığı yapılıyor!

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Alanya Hayvan Bakım Evi'nin temeli 21 Temmuz’da atılacak!

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

Kısırkaya Hayvan Bakımevi'nin inşaatı tamamlandı!

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

İBB'den Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı açıklaması!

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Merkezimiz İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçelere hizmet vermek üzere projelendirilmiştir"

Alanya Hayvan Bakım Evi Haberi

Alanya Hayvan Bakım Evi

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli 21 Temmuz’da atılacak.


Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine Demirtaş’da ikinci hayvan barınağı yapılıyor. İhalesi yapılan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, hayvan refahını sağlayacak modern tesisleri bünyesinde barındırıyor. Kedi ünitesi, 2 adet köpek bakım evi, hayvan bakım ünitesi ve klinik ünitesi olmak üzere 5 binadan oluşan merkez, karantina bölümü, hasta bakım bölümü, yavrulu anne bölümü, hayvan müşahede bölümü, muayene odası, ameliyat odası, gıda ve soğuk hava depolarıyla bölgenin en kapsamlı hayvan barınakları arasında yerini alacak.


BAYRAM SONRASI TEMELİNİ ATACAĞIZ

1 milyon 453 bin liraya ihale...