02 / 05 / 2024

Alanya icradan satış

Alanya icradan satış

Son verilere göre Alanya'da her 10 kişiden 1’i icra takibinde. Bölgede icradan satışa çıkarılan gayrimenkul sayısında artış yaşandı.

Alanya'da 22.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Antalya Alanya Okurcalar Mahallesi'nde yer alan araziyi 22 milyon 792 bin 224 TL bedelle satışa çıkardı. 

Alanya'da 146.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Alanya İlçesi Türkler Köyü Kargı Çiftliği'nde bulunan 2 parsel üzerindeki arsayı satıyor. Arsanın satış bedeli 146 milyon 685 bin 337 TL olarak belirlendi. 

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Antalya Tekbir Otel 8.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Köyü, Kargı Çiftliği Mevkii'nde yer alan Tekbir Otel icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan Antalya Tekbir Otel için 8 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Alanya'da 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya ili, Alanya ilçesi, Telatiye köyünde yer alan  işhanı niteliğindeki gayrimenkul 6 milyon 170 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziemir'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi,Çay Mahallesi'nde yer alan 1.322,67 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 350 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Esenyurt Yakuplu'da 39.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İl, Esenyurt İlçe, Yakuplu Mahallesi , 499 ada 2 parselde yer alan 7,936,53 metrekare yüzölüçümlü arsa 39 milyon 682 bin 650 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Meram'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Konya İl, Meram İlçesi'nde yer alan yem ünitesi ve tarlası 3 milyon 528 bin 995 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Trabzon'da 3.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Trabzon İl, Ortahisar ilçe, Pazarkapı mahallesi Pazarkapı mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 184 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Bağcılar'da icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

Tarsus'ta 8.8 milyon TL'ye icradan satılık bina ve depo!

Mersin İl, Tarsus İlçesi'nde yer alan idari bina, yemekhane, soğuk hava deposu müştemilatı ve arsası niteliğindeki taşınmaz 8 milyon 888 bin 552, 30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Alanya icradan satış Haberi

Alanya icradan satış

Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması’nın verilerine göre, ‘açlık sınırı’ 1714 lira olarak belirlendi. Dövizde yaşanan dalgalanmalar ve yeni gelen zamlarla vatandaşların alım gücü düştü. 

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, 299 bin 464 nüfuslu Alanya'da  her 10 kişiden biri icra takibinde. Bölgede İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan gayrimenkul sayısı arttı. Sektör temsilcileri, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İcra dosyalarında yaşanan artış ve gelinen noktayla ilgili konuşan Avukat Halime Şenli Bilgin, “ALTSO’ya bir ekonomist gelmiş ve yapmış olduğu açıklamalarda ‘Kriz olan ülkede yemek olmaz, açlık olur’ demiş. Açlık olmaması demek kriz olmaması demek değil. Alanya’nın lokomotifi olan sektörlere göz atacak olursak, başta turizm gelecektir. Turizm mevzu bahis olduğunda Antalya genelinde kötü geçen yılların ardından gelen turist sayılarında rekorlar kırıldığı söyleniyor. Evet,...