28 / 07 / 2024

Alanya kırsal yollarına yatırım

Alanya kırsal yollarına yatırım

Alanya Belediyesi tarafından Gökbel ile Sarımut arasındaki yol genişletilirken, Köprübaşı, Kadıyakası, Karakocalı, Söğüt, Dikmetaş ve Kozarası grup yolunda yağmur suyu menfezi ile kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

Çin kökenli otomobil markası Chery, üç farklı modeli ile Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Peki Chery, ne zaman Türkiye pazarına giriş yapacak? Modelin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Characayo arazi yolsuzluğu nedeniyle gözaltına alındı! 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Edwin Characayo, bir arazi için rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunu'nda değişiklik!

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile tarım kentleri, merkez köyler ve benzeri cazibe merkezlerinin oluşturulması amaçlanıyor.

Şehirlerin aynılaşması, kırsal alanların yok oluşu önlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Mekansal Strateji Planı, şehirlerimizin aynılaşmasına, kırsal alanlarımızın yok oluşuna karşı geliştirdiğimiz bir aksiyon planıdır. " dedi..

Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı var!

İmpo İmar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı olduğunu söyledi...

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kentteki kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor.

Hatay Bitişik ve Azgınlık yeni yollarına kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Alanya kırsal yollarına yatırım Haberi

Alanya kırsal yollarına yatırım

Alanya Belediyesi yayla yollarında başlattığı altyapı çalışmasına devam ediyor. Sarımut ve Gökbel’e kurulan şantiyelerden yaylalara hizmet veren Alanya Belediyesi, yaylaların yol ve altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getiriyor. Alanya Belediyesi, son olarak Söğüt, Köprübaşı, Kadıyakası, Karakocalı, Dikmetaş ve Kozarası grup yolunda yağmur suyu menfezi ve kavşak düzenleme çalışmasını tamamlandı.


KIRSAL VE YAYLA YOLLARINDA ALTYAPIYA KALICI CÖZÜM

Kırsal ev yayla yollarında son 9 ayda gerçekleştirilen çalışmalarla, kış aylarında yolların bozulmasına neden olan dere yataklarına, şarampollere, sel sularının geçiş noktalarına büzler ve menfezler yapıldığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Artık yaz aylarında düzenlenen yayla yolları kışın bozulmayacak. Bu yıl biz kırsal ve yayla yollarında yaz- kış kesintisiz ulaşım için gelecek yıllar için bütün altyapıyı hazırladık. Yapılan menfezlerle altyapı sorunu kalıcı olarak çözüldü”...