21 / 05 / 2024

alanya korkutan yangın

alanya korkutan yangın

Alanya'nın Güzelbağ beldesinde 3 gündür süren yangında 300 hektar kızılçam ormanı alevlere teslim oldu. Banaz ve Milas'ın da cigerleri yandı.Yangında kasıt araştırılıyor...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Ankara'da korkutan yangın!

Olay, gece 04.00 sularında Ankara Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Alanya Lila Sitesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Antalya Alanya Kestel Mahallesi'nde bulunan Lila Sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katındaki Afgan asıllı Türk vatandaşı Zohra Amanullah'a ait dubleks dairede sabah saatlerinde yangın çıktı.

İkitelli OSB'de korkutan yangın!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içindeki bir çorap atölyesinin çatısında çıkan yandın, bitişikteki mobilya atölyesine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde korkutan yangın!

Yeşilköy'de bulunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin 6'ncı katında elektrik arızasından çıkan yangın 7'inci kata da sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kısa sürede söndürüldü.

Fatih'te korkutan yangın!

İstanbul Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, binanın çöken duvarının altında kaldı.

Alanya'da orman yangını!

Alanya'da bir bahçede çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın kısmen kontrol altına alındı.Kargıcak Mahallesi Darkılıçlı mevkisinde bir bahçede çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Alanya'da orman yangını çıktı!

Kargıcak Mahallesi Darkılıçlı mevkisinde bir bahçede çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın, yerleşim alanları ve muz bahçelerini de tehdit etti.

Alanya'da bir otelin baca kısmında yangın çıktı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin baca kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bir otelin bacasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Bayrampaşa'da korkutan yangın!

Bir binanın avize deposu olarak kullanılan 3. katında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm depoyu sardı. Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı...

İzmir'de korkutan yangın!

İzmir Karşıyaka'da 6 katlı bir apartmanın çöplük olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Olay, dün akşam saatlerinde 6522 sokak Soyak Mavişehir Evleri A etabında meydana geldi.

Antalya'da yangın çıktı!

Antalya'daki seralar yandı. Alanya'da kırsal alanda çıkan yangında bir ev ile çok sayıda sera yandı. İlçenin Konaklı beldesi Pamukyeri Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı...

alanya korkutan yangın Haberi

alanya korkutan yangın

Alanya'nın Güzelbağ beldesindeki orman yangınında 300 hektar kızılçam ormanı kül oldu. Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, beldenin Alara Vadisi'nde 3 gün önce çıkan orman yangınına sarp ve eğimli coğrafi yapı nedeniyle zor şartlarda müdahale ettiklerini belirtti. Yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Gökçöl, "Bölgenin arazi yapısı nedeniyle zor şartlar altında söndürme çalışmalarına devam ediyoruz. Yangını kontrol altına alamasak da yayılması durdurulmuş durumda" dedi. Yangına farklı noktalardan kara ve havadan müdahaleye devam ettiklerini belirten Gökçöl, yangının herhangi bir yerleşim alanını tehdit etmediğini ifade etti. Gökçöl, 100 hektardan fazla ormanlık alanın zarar gördüğü yangına 250 işçi, 8 hava aracı, 50'den fazla arazöz ve iş makineleriyle müdahale ettiklerini kaydetti. 


BANAZ'DA YANGIN 

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Derbent köyü Ulukavak...