28 / 04 / 2024

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.



İstanbul Ataşehir'de bir spor salonunda saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle büyüyen alevler bitişikteki 3 konuta sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını kontrol altına alma çalışması devam ediyor.

İstanbul Ataşehir Yenisahra’da 2 katlı binada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er, yangında çıkan siyah dumanların İstanbul'un çeşitli bölgelerinde görülebildiğini, bölgede trafiğin kapandığını ve yolların kontrol altına alındığını söyledi. 

İstanbul İtfaiye Müdürü Rezmi Albayrak ise yaptığı açıklamada 2 katlı bir spor salonun yanmakta olduğunu kaydederek, "Çatısı yanıyor, yan tarafa bir sirayet var ama arkadaşlarımız orada. Mahsur kalan yok, en önemlisi de bu." diye belirtti.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir de korkutan yangın 3 binayı sardı!

İTFAİYE MÜDÜRÜ: MAHSUR KALAN YOK

İstanbul İtfaiye Müdürü Remzi Albayrak, yaptığı açıklamada "Ataşehir'de 2 katlı bir spor salonu yanmakta. Çatısı yanıyor, yan tarafa bir sirayet var ama arkadaşlarımız orada. Mahsur kalan yok, en önemlisi de bu. Arkadaşlar şu anda kontrol altına almaya çalışıyorlar. Rüzgarın biraz etkisi var." dedi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yangın  saat 11.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Kent Sokak'ta bulunan iki katlı bir spor salonunda başladı. İddiaya göre yangın rüzgarın da etkisiyle kısa süre de büyüyerek çevrede bulunan 4 binaya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis  itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Kartal, Pendik, Şişli, Beşiktaş, Ümraniye'den olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yerden ve merdiven araçları yardımıyla yangına müdahale etti. Yangında, yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Ekipler çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf etti. Yangında zaman zaman patlamalar da yaşandı. Polis ekipleri de vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. Yangın dron ile havadan görüntülenirken ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 


Geri Dön