02 / 05 / 2024

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.



Şekerbank'tan çiftçileri sevindirecek haber. Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Tarımsal üreticilerin ihtiyacına dair ürün ve hizmet geliştiren Şekerbank, bu kez de stok finansmanı ve TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayarak ürünlerini en iyi şartlarda değerlendirmelerine fırsat tanıyor.

Bankadan gerçekleştirilen açıklamaya göre, Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmaya devam ediyor.

Banka, ürünlerini depolayıp değerini korumak isteyen çiftçilere özel, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile ihtiyaçlarını en kolay şekilde karşılama fırsatı sağlıyor.

Şekerbank tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Stok finansmanı kredisi ile ürün bedeli ödemesini Şekerbank aracılığı ile alarak ürünlerini depolayan çiftçiler hem finansman ihtiyaçlarına destek veriyor hem de ürünlerini değerine göre satışa çıkarabiliyor.

Banka, ürününü TMO'ya teslim eden çiftçilere de TMO ürün bedeli kredisi ile ek avantaj sunuyor. Ürün belgelerini Şekerbank'a getiren çiftçiler, TMO ödemelerini erkenden alabiliyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, tarım sektörünün büyümesi için yeni ürünler geliştirip, çiftçilere özel çözümler sağlamaya devam ettiklerini ifade ederek, 'Stok finansmanı ile değerlenmesi muhtemel tarımsal ürünlerini depolamak isteyen çiftçilerin, TMO ürün bedeli kredisi ile de ürününü TMO'ya teslim etmiş üreticilerin ürün bedeli gelene kadarki finansman ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çiftçilerimize kredi ürünlerimiz ile hasatlarının bereketli olmasını diliyoruz.' diye ifade etti.

Öte yandan Şekerbank'ın 0.01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa dair 'Tasarrufun Altın Günü' uygulaması 29 Ağustos tarihinde Şekerbank Tekirdağ şubesinde yapılacak.

Bankadan gerçekleştirilen açıklamaya göre, uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, çeyrek altın, yüzük, kolye, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Tekirdağ şubesine getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesaplarında biriktirebilecek.


Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Serbest piyasasında fındık fiyatı 83 liraya yükseldi! İşte il il Eylül 2023 fındık fiyat listesi..


Geri Dön