29 / 04 / 2024

Çiftçilere ödeme kolaylığı! Borçlardaki faiz siliniyor!

Çiftçilere ödeme kolaylığı! Borçlardaki faiz siliniyor!

Ziraat Bankası, borcu olan çiftçilere müjdeli haberi verdi. Kredi borcu ödemesini yapamayıp takibe düşen çiftçiler için banka tarafından ödeme kolaylığı sağlanacak. İşte ayrıntılar...



Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada tarımsal kredisi borcu olan çiftçiler için ödeme kolaylığı başlatıldığı açıklandı. Banka, çiftçilerin borçlarını faizsiz olarak 60 aya kadar taksitlendirecek ve borcunu tek seferde ödeyenden faiz alımayacak.

Ziraat Bankasından, çiftçilerin borçları ile ilgili önemli açıklama geldi. Borcun tek seferde ödenmesi halinde  takip eden dönem için temerrüt ya da faiz alınmayacağı açıklandı. Söz konusu uygulama 31 mart 2022 tarihine kadar devam edecek.

Çiftçilerin yüzünü güldüren ödeme kolaylığında, Ziraat Bankası tarafından gelen açıklama şu şekilde;

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön