28 / 07 / 2024

alanya merkez park yapımı

alanya merkez park yapımı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya merkezde aynı anda 4 tane park yapıyoruz. Amacımız insanların sosyal alanlardan yararlanması" dedi.

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

alanya merkez park yapımı Haberi

alanya merkez park yapımı

Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Meclis Üyeleri Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Fen işleri Müdürü özgür Karamut katıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığında yapılan toplantıda Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Mahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları değerlendirildi. Devam eden ve yeni yapılacak projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. 


ALANYA MERKEZDE AYNI ANDA 4 PARK YAPILIYOR 

Belediye Başkanı Yücel, toplantı akabinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya merkezde şu an büyük ölçüde çalışmaları tamamlanan 4 büyük park projesinin devam ettiğini kaydeden Başkan Yücel, "Sak Irmağı Çevre Düzenlemesi ve Parkı, Alaaddin Keykubat Parkı, Dinek Parkı ve Kızlar...