18 / 05 / 2024

alanya merkez parkları

alanya merkez parkları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya merkezde aynı anda 4 tane park yapıyoruz. Amacımız insanların sosyal alanlardan yararlanması" dedi.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Alanya Kuzyaka'ya yeni park!

Alanya Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yeni park alanları ve çocuk parkları inşa etmeye devam ediyor. Kuzyaka Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı kazandırıldı.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi'nden 2. atık terfi merkezi!

Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Antalya'da isteyene mezar yeri verilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda talep eden vatandaşlara ücreti karşılığında mezar yeri tahsis edilmesine karar verdi Alanya merkez ve Cikcilli Mezarlığı'nı kapsayan alanda yapılacak uygulama AK Partililerin oyu ile kabul edildi.

Alanya'da yeni yollar açılıyor!

Alanya Belediyesi, Merkez Mahallelerden Sugözü, Tepe, Hacımehmetli, Küçükhasbahçe, Cikcilli ve Bektaş Mahallelerinde bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak yeni yollar açıyor.

Alanya Belediyesi'nden 2 yılda 52 park!

2. Hizmet yılını geride bırakan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kente kazandırdığı parklar ve sosyal alanlarla Alanya’yı cazibe merkezi haline getirdi.

alanya merkez parkları Haberi

alanya merkez parkları

Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Meclis Üyeleri Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ali Tekin, Melike Nazifoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Fen işleri Müdürü özgür Karamut katıldı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığında yapılan toplantıda Fen İşleri, Kentsel Tasarım ile Park ve Mahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları değerlendirildi. Devam eden ve yeni yapılacak projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. 


ALANYA MERKEZDE AYNI ANDA 4 PARK YAPILIYOR 

Belediye Başkanı Yücel, toplantı akabinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya merkezde şu an büyük ölçüde çalışmaları tamamlanan 4 büyük park projesinin devam ettiğini kaydeden Başkan Yücel, "Sak Irmağı Çevre Düzenlemesi ve Parkı, Alaaddin Keykubat Parkı, Dinek Parkı ve Kızlar...