02 / 05 / 2024

alanya otel yangını

alanya otel yangını

Alanya'ya bağlı Konaklı beldesinde tadilat yapılan bir otelde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Alanya Lila Sitesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Antalya Alanya Kestel Mahallesi'nde bulunan Lila Sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katındaki Afgan asıllı Türk vatandaşı Zohra Amanullah'a ait dubleks dairede sabah saatlerinde yangın çıktı.

Radisson Blu Bosphorus Otel'de yangın!

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Alanya'da orman yangını!

Alanya'da bir bahçede çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın kısmen kontrol altına alındı.Kargıcak Mahallesi Darkılıçlı mevkisinde bir bahçede çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Alanya'da orman yangını çıktı!

Kargıcak Mahallesi Darkılıçlı mevkisinde bir bahçede çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın, yerleşim alanları ve muz bahçelerini de tehdit etti.

Alanya'da bir otelin baca kısmında yangın çıktı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin baca kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bir otelin bacasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

Bomonti Hilton Otel’deki yangın faciası nasıl önlendi?

İstanbul Bomonti’deki Hilton Oteli teras katında jenaratörün tutuşması sonucu küçük çaplı bir yangın çıktı. Bina dış cephesinin Alubond A2 yanmaz kompozit panel ile kaplı olması büyük bir faciayı önledi.

Bomonti Hilton Otel’de yangın çıktı!

İddialara göre otelin teras katında bulunan jeneratör henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının büyümesiyle alevler otelin dış duvarına sıçradı. Alevlerin sıçraması ile duvardaki yalıtım malzemeleri alev aldı.

Hilton Bomonti Otel'de yangın çıktı!

Şişli'de bulunan Hilton Bomonti Otel'de yangın çıktı. Görgü tanıkları yangın yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve yangının kontrol altına alınmaya başlandığını bildirdi.

alanya otel yangını Haberi

alanya otel yangını


     Beldenin Merkez Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'nda Numan Gümrükçüler'e ait 5 katlı otelin çatı katında yapılan tadilat çalışması sırasında kaynaktan çıkan kıvılcımların alt katta bulunan yatakları tutuşturması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Konaklı ve Alanya belediyeleri itfaiye ekiplerince müdahale edildi. 

     Yangında çatı katında mahsur kalan 8 işçi, itfaiye merpeni yardımıyla kurtarıldı. İşçilerden dumandan etkilenen Muammer Kara (41), Mahmut Soncu (36) ve Mustafa Soncu (42) ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

     Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangın sonucu otelde hasar oluştu. 

     Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez de olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi...