10 / 05 / 2024

Alanya özel mezarlığı

Alanya özel mezarlığı

Alanya'da özel mezarlık tepkisi geldi. ANTALYA'nın Alanya İlçesinde imar planında konut alanından, ağaçlandırılacak alana çevrilen arsaya özel mezarlık yapılacağını öne süren mahalle sakinleri arsa sahiplerini protesto etti.

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

İstanbul'da Suriyelilere özel mezar alanı!

2011 yılında ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Avrupa Yakası'ndaki Kilyos Mezarlığı ile Anadolu Yakası'ndaki Hekimbaşı Mezarlığının içinde özel bir mezarlık alanı ayırdı. 

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Alanya Saray Mahallesi'ndeki ağaçlık alan özel mülk sınırlarına alındı!

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi.

Alanya'da özel mezarlık talebine ret!

Alanya'da vatandaşın konut alanı içerisinde bulunan arsasını mezarlık alanına dönüştürmek için imar plan değişikliği talebi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedildi.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Alanya Mahmutlar'a yeni meydan yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel "Kızıl Kuleden, çay bahçesini ve Sulu Parkı içine ve Begonvıl'in bulunduğu yere kadar uzanan dünyanın en güzel meydanını yapacağız." dedi.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Şehir içindeki mezarlıklar kaldırılacak!

1940 yılında Şişli'deki Katolik, Mecidiyeköy'deki Rum, Kağıthane'deki Ermeni mezarlıklarına ölü defnedilmesi men edilmiş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o özel haber...

Alanya özel mezarlığı Haberi

Alanya özel mezarlığı

Bektaş Mahallesi'nde 3 hissedarlı 3 bin metrekare arsaya taş duvarlar örülerek mezarlık yapıldığını ve metrekaresinin yaklaşık 1500 TL'den satışa çıkarıldığını iddia eden Muhtar Celal Tattır ve mahalle sakinleri arsa sahiplerini alkışla protesto etti. Söz konusu arsanın daha önce konut alanı olduğunu ancak Alanya Bel ediyesi'n in 14 Şubat 2014 tarihinde olağanüstü toplanarak ağaçlandırılacak alana çevirdiğini öne süren muhtar ve mahalle halkı, topladıkları 500 imzalık dilekçeyle meclis kararının iptal edilmesini istedi.

KONUK YAPILMASINA KARŞI DEĞİLİZ 


Bektaş Mahallesi Muhtarı Celal Tattır, bu arsanın konut alanı olarak kullanılmasına karşı olmadıklarını ancak mezarlık yapılmasına karşı olduklarını söyledi. Arsaya mezarlık yapıldığını ve satışa çıkarıldığını öğrendikten sonra psikolojilerinin bozulduğunu öne süren Tattır, "Mezarlık yapabilmek için konut alanından ağaçlandırılacak alana çevirmişler. Biz bunu yeni öğrendik. 


Gerekli mercilere dilekçelerimizi verdik...