28 / 04 / 2024

alanya yolu

alanya yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Altınova yolu, havaalanı ve Alanya yoluna alternatif oldu.

Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığım savundu.

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Alanya’daki tali yoluna kendi tapusunu astı!

Alanya’da A.S. adlı kadın, çevreyoluna bağlanan tali yolu, kendi mülkü olduğunu iddia ederek tel çit çekip kapattı. Otobüsler halka ulaşamadı. Alternatif yol yapımı için çalışmalarda bulunuldu.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Alanya Bisiklet Yolu yaza tamamlanacak!

Alanya'da hayata geçirilen iki kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu ve parke çalışmaları 2017 yazına kadar tamamlanmış olacak.

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Alanya'daki 15 metrelik imar yolu yaza hazır!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya'ya yeni imar yolu!

Alanya Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasındaki 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

Alanya bisiklet yolu açılıyor!

Alanya’nın ilk prestij caddesindeki bisiklet yolu, dünya çapında büyük başarılara imza atan ünlü Türk motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun da katılımıyla açılıyor.

Alanya Büyükhasbahçe'ye yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

alanya yolu Haberi

alanya yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından üç etap halinde Korkuteli Kavşağı'na bağlanacak yolun Toptancı Hal- Göçerler arasındaki ikinci etabında da çalışmalar başladı. Bu etabın 2016 yılı sonlarında tamamlanması hedefleniyor. Göçerler'den Korkuteli Kavşağı'na ulaşan üçüncü etabı ise Karayolları Bölge Müdürlüğü...