27 / 04 / 2024

Alaplı hortum

Alaplı hortum

1 dakika süren hortum çevre halkının korkulu anlar yaşamasına neden oldu, bazı evlerde hasar oluştu Hortumu evinin penceresinden cep telefonu ile görüntüleyen iş adamı Timur Arslan, ilçede ilk defa böyle bir olay ile karşılaştığını belirtti

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

Deprem ve pandemi kırsaldaki arsalara ilgiyi artırdı!

İzmir'de meydana gelen deprem, sel, hortum  ve koronavirüs salgını nedeniyle kırsala yöneliş arttı. Bu bölgelerden arsa alan İzmirliler köy hayatı yaşamaya başladı. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

AZ Alkmaar'ın stadının çatısı çöktü!

Hollanda AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü.

Antalya Havalimanı 2022’de açılacak!

Geçtiğimiz günlerde hortum etkisi yanan Antalya Havalimanı’na ‘Alçak Seviye Rüzgar Kırılımı Uyarı Sistemi’ kuruldu. Antalya’nın 3. havalimanı olacak projenin 2022’de açılacağı kaydedildi.

Antalya'daki hortumda 315 binada hasar tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada iki günlük hortum ve sel nedeniyle Antalya'da 315 binada hasar oluştuğunu söyledi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Alaplı hortum Haberi

Alaplı hortum


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi açıklarında hortum oluştu.  Alaplı ilçesinde yağmurla birlikte deniz üzerinde oluşan ve yaklaşık 1 dakika süren hortum çevre halkının korkulu anlar yaşamasına neden oldu. 


Hortumu evinin penceresinden cep telefonu ile görüntüleyen iş adamı Timur Arslan, ilçede ilk defa böyle bir olay ile karşılaştığını belirterek, "Eskiden böyle olaylar kış aylarında olurdu. Alaplı ilçemizde de yaz ayında ilk defa böyle bir olayla karşılaştık. Hortumun oluşması bizleri endişelendirdi. Açıkçası çok korktuk"...