08 / 07 / 2024

alarko çankaya binası ekspertiz raporu

alarko çankaya binası ekspertiz raporu

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Şirket portföyünde yer alan Çankaya Ankara binası ekspertiz değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'ya yaptığı yazılı açıklama ile paylaştı...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Çankaya binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Çankaya binasının değeri...

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu...

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, 4431 Ada 31 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 4431 Ada 38 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Alarko GYO Eyüp Fabrika Binası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Eyüp Fabrika Binası'nın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.15 maddesi revize edildi.

Alarko GYO Eyüp fabrika binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

alarko çankaya binası ekspertiz raporu Haberi

alarko çankaya binası ekspertiz raporu


Alarko GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sermaye Piyasası Kurulu' nun Seri III, No: 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tabliği uyarınca, Şirket portföyünde yer alan Çankaya Ankara binası ekspertiz değerleme raporu kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 


Dosya için