17 / 05 / 2024

alarko ortaköy arsası

alarko ortaköy arsası

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul’un en gözde yerinde, Ortaköy’de bulunan Alarko Holding merkez binasının yer aldığı araziyi satın aldı

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO Ortaköy arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında imzalar atıldı...

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 2.6 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Pasifik Gayrimenkul ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 12 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni ihale ediyor. İşin ihalesi 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

1974 yılında Ortaköy'de metrekaresi 2.220 liradan satılık yalı arsası!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında, Ortaköy'de 40 metre deniz cepheli 4 bin 30 metrekare yalı arsası, metrekaresi 2 bin 220 liradan, 8 milyon 946 bin 600 liraya satılacakmış.

ADÜAŞ, Beşiktaş Ortaköy'de arsa satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Beşiktaş Ortaköy Mahallesi 1382 ada 15 parselde (1/3 hissse) kayıtlı taşınmazını satışa çıkardı. İşte Beşiktaş Ortaköy'deki ADÜAŞ arsasının satış tarihi ve geçici teminat tutarı...

1949 yılında Ortaköy sırtlarında yeni bir mahalle kurulacakmış!

1949 yılında Balmumcu Çiftliği civarından başlayarak Ortaköy'e doğru inen sırtlardaki geniş arazinin sahibi, belediye müracaat ederek 192 adet evden meydana gelecek yeni bir mahallenin kurulması için Belediye'ye müracaat etmiş.

1948 yılında Ortaköy'de kagir bir ev 7 bin liraya satılacakmış!

1948 yılında Ortaköy'de 3 katlı, 6 odalı bir ev 171 adet altın parasına, 7 bin liraya satılacakmış. Feneryolu'nda iki dönüm bahçe içinde bir köşk ise 22 bin 500 liraya satılacakmış.

Beşiktaş Ortaköy'de icradan 875 bin TL'ye satılık bina!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; Beşiktaş Ortaköy'de yer alan arsanın 7/32'lik hissesini 875 bin TL'ye satıyor. İhalesi; 12 Ocak 2015 günü saat 10:00 - 10:10 arasında yapılacak.

Ortaköy'de metrekaresi 4 liradan satılık arsa!

İstanbul Beşiktaş'ın köprülü camili fotoğrafıyla meşhur mahallesi Ortaköy'de bir arsa metrekaresi 4 liradan satışa çıkarılmış. 406 metrekare arsaya 1626 lira muhammen bedel belirlenmiş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı

1948 yılında Ortaköy'de 406 metrekare arsa 1.626 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında Ortaköy, açık artırma usulüyle satılacak 406 buçuk metrekare arsa için biçilen değer bin 626 liraymış. Kumkapı'da ise 168 metrekare arsa 2 bin 352 lira bedelle satılacakmış.

alarko ortaköy arsası Haberi

alarko ortaköy arsası

 Geçtiğimiz aylarda Yeniköy’deki Carlton arazisinin tamamını satın alan Ağaoğlu, Ortaköy’deki Alarko Holding merkezinin bulunduğu araziyi de satın alarak İstanbul Boğazı’ndaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.



Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “İnşaat, enerji ve turizm alanındaki yatırımlarımıza hız verdiğimiz bu dönemde, böylesine önemli bir konuma sahip bu araziyi alarak, yeni bir yatırıma daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Ali Ağaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, ''Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi çok değerli dostum İzzet Garih araziyi satın almamızdan sonra ‘Ağaoğlu araziyi alarak şirketimizin yatak odasına kadar girdi' şeklinde espri de yapmış. Sevgili Garih'in bu sözleri de söz konusu arazinin değerinin bir göstergesidir.”


Ağaoğlu’nun Alarko Holding’ten satın aldığı...