12 / 05 / 2024

Alaşehir Belediyesi çevre kirletme cezası

Alaşehir Belediyesi çevre kirletme cezası

Çevreyi kirlettiği yönünde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine tesislerde incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 'nün, Alaşehir Belediyesi 'ne yazdığı kirlilik cezasının miktarı belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa Alaşehir Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir'de hayata geçirdiği terminalin inşaatını tamamladı.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresi için Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı yapıldı.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Alaşehir Belediyesi çevre kirletme cezası Haberi

Alaşehir Belediyesi çevre kirletme cezası


Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Alaşehir Belediyesi Asfalt Plent Tesisleri'nin bacasından çıkan gaz ve dumanın çevreyi kirlettiği gerekçesiyle, belediyeye 40 bin 630 lira tutarında ceza kesti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çevre kirliliği konusunda Manisa'da belediyelere göz açtırmıyor. Çevreyi kirlettiği yönünde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine tesislerde incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün, Alaşehir Belediyesi'ne yazdığı kirlilik cezasının miktarı belli oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Alaşehir Belediyesi Asfalt Plent Tesisleri bacasından çıkan gaz ve dumanın çevreyi kirlettiği gerekçesiyle belediyeye 40 bin 630 lira tutarında ceza kesti.


'Tesis kapanabilir'

Tesislerden çıkan ve özellikle gündüz saatlerinde daha belirgin olan dumanlar, tesislere yakın yerlerde daha etkili olmuş, bacalardan yayılan dumanların önlenmesi için filtre takılmasını isteyen vatandaşlar bu yönde ilgilileri göreve davet etmişti....