14 / 05 / 2024

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Alaşehir Belediyesi bünyesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan birimde Halil Kocatürk'ün müdür olarak görevi yürüteceği belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihaleye çıkarılan Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası yapımına 7 firmadan teklif geldi...

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesi 15 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı ve Cephe Kaplama İşi ihalesini 15 Şubat'ta yapacak.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Haberi

Alaşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün belediyeye ait 45 taşınmazın satış, 15 taşınmazın da kiralama ihalelerini hazırlaması bekleniyor. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, taşınmaz mallara ait sicil tutmak ve bu taşınmaz mallar için imar planına göre uygulama ve düzenleme yapmak, gelir getirici taşınmaz malların kiraya verilmesi kontrol ve takibi, bakım ve düzenlenmesini kendi yetki ve çalışmaları dâhilinde sürdürmek, belediye adına tescili ya da kamuya terk edilmiş parsellerin işgal edilmelerini önlemek için gerekli hukuki muameleleri yaparak işgale son vermek ya da bu durumda olan parselleri kira ya da ecrimisile bağlamak için gerekli yasal işlemleri yapmak ve benzer birçok konuda görev yetkisi ve sorumluluğa sahip olacak" dedi. 


Hür Işık Gazetesi / Süleyman...