14 / 05 / 2024

alaşehir emlak müdürlüğü

alaşehir emlak müdürlüğü

Alaşehir Belediyesi bünyesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan birimde Halil Kocatürk'ün müdür olarak görevi yürüteceği belirtildi.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık'ta 2 arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

alaşehir emlak müdürlüğü Haberi

alaşehir emlak müdürlüğü

Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün belediyeye ait 45 taşınmazın satış, 15 taşınmazın da kiralama ihalelerini hazırlaması bekleniyor. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, taşınmaz mallara ait sicil tutmak ve bu taşınmaz mallar için imar planına göre uygulama ve düzenleme yapmak, gelir getirici taşınmaz malların kiraya verilmesi kontrol ve takibi, bakım ve düzenlenmesini kendi yetki ve çalışmaları dâhilinde sürdürmek, belediye adına tescili ya da kamuya terk edilmiş parsellerin işgal edilmelerini önlemek için gerekli hukuki muameleleri yaparak işgale son vermek ya da bu durumda olan parselleri kira ya da ecrimisile bağlamak için gerekli yasal işlemleri yapmak ve benzer birçok konuda görev yetkisi ve sorumluluğa sahip olacak" dedi. 


Hür Işık Gazetesi / Süleyman...