06 / 05 / 2024

alaşehir terminali ne zaman açılacak

alaşehir terminali ne zaman açılacak

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir'de hayata geçirdiği terminalin inşaatını tamamladı.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019?

Bursalı vatandaşların merakla beklediği Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019? İşte Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

alaşehir terminali ne zaman açılacak Haberi

alaşehir terminali ne zaman açılacak


Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de geçtiğimiz aylarda yapımına başladığı ve ilçedeki en büyük yatırımı olması nedeniyle de dikkat çeken şehirlerarası otobüs terminalini tamamladı 


Büyüyen Alaşehir’in ihtiyaçlarına cevap verecek olan modern terminal binası artık açılış için gün sayıyor. Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, 2014 tarihindeki yerel seçimler öncesi Alaşehir’e modern bir terminal kazandırmak istediğinin müjdesini vermişti. Yapılan planlamanın ardından modern bir terminal ilçemize kazandırıldı. Bu terminal aynı zamanda ilçemizi şehirlerarası bir ulaşıma da kavuşturdu. Denizli ve Antalya ile Manisa, İzmir’in dışında Çanakkale ve İstanbul hattının ana yolu üzerine taşındı. Alaşehir halkımız yıllardır özlemini çektiği terminale kavuştu”



Manisa Büyükşehir...