12 / 05 / 2024

alaşehir toki başvuruları

alaşehir toki başvuruları

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları!

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ 100 bin konut Bursa Yenişehir 2020 fiyatları ne kadar 2020?

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayaşehir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 31 Ekim 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Nevşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ projesinde yer alan 694 adet konut için başvurular başladı.

Nevşehir Göre TOKİ başvuruları başladı!

Nevşehir Göre TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplan 41 adet konut bulunuyor.

Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

alaşehir toki başvuruları Haberi

alaşehir toki başvuruları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların düşük taksitler ve düşük peşinatlarla 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere sahip olacağı TOKİ 2022 projeleri ile ilgili detayları geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Dar gelirli aileler tarafından merakla beklenen ve başvuruların 14 Eylül'de resmen başladığı TOKİ 2022 sosyal konut projeleri İlk Evim ve İlk İşyerim adıyla hayata geçiriliyor. Söz konusu projeler için başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut...