14 / 05 / 2024

Alaşehir yeni kavşak projeleri

Alaşehir yeni kavşak projeleri

Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya gelen Başkan Ergün, Alaşehir’in öncelikli projeleri arasında yer alan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerinin 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır olacağını müjdeledi.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor. Burada hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımızla konuştuk ve onlara bu kaçak yapıların yıkılması talimatını verdik" dedi...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Kayseri Büyükşehir'den kavşak rekoru!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’deki trafiğin kesintisiz akması için yaptıkları ve yapacakları katlı kavşaklarla bir rekora imza attıklarını söyledi.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Alaşehir yeni kavşak projeleri Haberi

Alaşehir yeni kavşak projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programını Alaşehir ilçesinde gerçekleştirdi. Alaşehir programında ilk olarak Alaşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya gelen Başkan Ergün, Alaşehir’in öncelikli projeleri arasında yer alan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerinin 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır olacağını müjdeledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Akif Ceylan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çataldere de yer aldı. Öncelikle kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Sizleri Alaşehir’de ağırlamaktan büyük keyif alıyoruz. Seçim döneminde de sık sık bir aradaydık. Şuanda hem Manisa’nın hem de...