01 / 05 / 2024

Alaşehirde hangi yatırımlar yapılacak

Alaşehirde hangi yatırımlar yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alaşehir ilçesini ziyaret etti. Genç ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Alaşehir yeniden inşa ediliyor!

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “2016 yılı yatırım ve proje yılı olacak. Alaşehir’i yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Alaşehirde hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Alaşehirde hangi yatırımlar yapılacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede yürütülen çalışmaları incelemek ve üreticilere ceviz fidanı dağıtmak üzere Alaşehir’e ziyarette bulundu. Ziyarette Genç’e Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, Mezarlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve beraberindeki heyet ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Şantiyesi içerisinde Biyosidal Ürün kullanım usul ve esasları yönetmeliğine göre inşa edilen binada incelemelerde bulundu. Genç, binanın yapımının özenle sürdürüldüğünü söyledi.

Alaşehir Kabristanlığında Hummalı Çalışma 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Alaşehir Kabristanlığı oldu. Burada defin yerlerinin inşası ve parselizasyon hakkında istişarelerde bulunan Genç,  Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki mezarlıkları...