30 / 04 / 2024

Alavista Evleri alaçatı

Alavista Evleri alaçatı

İş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlülerinin yazlık almak için adeta yarıştığı Alaçatı, yatırım arayışındakiler için de en cazip tatil beldesi haline geldi. Bu bölgede inşa edilen Alavista Evler'nin cumbalı evleri de alıcıların dikkatini çekiyor...

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi!

Suv Yapı'nın hayata geçirdiği Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Köyce Alaçatı'da 2+1, 3+1 villalar bulunuyor.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Alavista Evleri alaçatı Haberi

Alavista Evleri alaçatı

İş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlülerinin yazlık almak için adeta yarıştığı Alaçatı, yatırım arayışındakiler için de en cazip tatil beldesi haline geldi.


Rüzgar sörfüne elverişli plajları, doğal güzelliği ve özgün mimarisiyle ünlenen Alaçatı, tatil ya da yatırım amaçlı yazlık arayışındaki iş, sanat, spor ve moda dünyasının tanınmış isimlerinin ilk tercihi olmaya başladı.


Sabancı Holding’in patronu Güler Sabancı’nın butik otel açmasıyla gözlerin çevrildiği Alaçatı, rengarenk cumbalı taş evleriyle kısa sürede çok sayıda tanınmış simanın kalbini fethetmeyi başardı. Alaçatı'da ev alanların başında Koç Holding CEO'su Turgay Durak geliyor. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Nurgül Yeşilçay, gazeteci Korcan Karar, modacı Rıfat Özbek, Serdar Hotiç, Ender Mermerci, Derin Mermerci, Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk da yaz tatillerini Alaçatı'daki evlerinde geçiren ünlüler arasında yer alıyor. Mankenliğin...