30 / 04 / 2024

Albatros Parkı kaç paraya satıldı

Albatros Parkı kaç paraya satıldı

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı yeşil alan oldu!

İmarı senelerdir tartışılan Büyükçekmece'deki Albatros Parkı yeşil alan ilan edildi...

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Albatros Parkı kaç paraya satıldı Haberi

Albatros Parkı kaç paraya satıldı

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Albatros Parkı olarak bilinen alanın satışına ilişkin "Belediyenin yetkisi dahilinde yapılan satışlarda mahkemenin durdurma kararı çok etkili olmayabilir. Bu satışın doğru olmadığını ifade ederek, vicdani durdurmayı sağlayabilmek en akli ve kalıcı olan aslında. Bunu oluşturmaya çalışıyoruz." dedi. 


Büyükçekmece Belediyesi, Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük araziyi, 11 Nisan'da ihale ile 160 milyon 30 bin liraya sattı. Satışa, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri yaptıkları açıklamalarla karşı çıkarken, "Diren Büyükçekmece" platformu da sosyal medyada "Albatros Halkındır, Satılamaz! Diren Albatros! Diren Büyükçekmece." şeklinde açıklama yaparak tepki gösterdi. 


AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, satışı gerçekleştirilen yaklaşık 30 dönümlük alanın imarlı arsa olduğunu hatırlattı. 


Arazinin, adını aldığı Albatros kuşlarının göç yeri olduğunu anlatan...