06 / 05 / 2024

Albatros Parkı satıldı

Albatros Parkı satıldı

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Selenium markasıyla İstanbul'da projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, sene bitmeden Zeytinburnu'nda 191 üniteden meydana gelen Selenium Park projesini satışa sundu. Metrekaresi 30 bin Türk Lirası'ndan başlayan projede evlerin yarısı ön satışta satıldı. 

Park Mavera 3'teki 61 konut satıldı!

TOKİ, Park Mavera 3 projesinde, 61 adet konutun tamamının satıldığını ve fonun 20 Mart'ta dağıtılacağını açıkladı. 

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Park Mavera 3 projesindeki 59 daire 53.9 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırma usulüyle satışa sunulan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Nurol Park J Ofis Bloğu 6.5 milyon dolara satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nurol Park J Ofis Bloğu'nun 14 adet bağımsız bölümü satıldı. 6 milyon 500 bin TL'lik satış 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleşti.

Albatros arazisinin satışının iptali istenecek!

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Bozoğlu, Büyükçekmece Belediyesine ait Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satışının iptali için hukuki süreç başlatma kararı aldıklarını belirtti

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor!

CHP’li belediyenin Büyükçekmece’deki son yeşil alanı olan Albatros Parkı'nı satmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Albatros Parkı satıldı Haberi

Albatros Parkı satıldı

İstanbul Büyükçekmece’deki 30 dönüm arsanın satışı tartışma yarattı. Bölge sakinleri Albatros Parkı olarak bilinen alanın yapılaşmaya açılmasına karşı çıkıyor. Belediye ise arsanın park alanı dışında olduğunu, kendi mülkünü ihale ile sattığını açıkladı. İhaleyi alan şirketlerden Demir İnşaat’ın patronu ise söz konusu alanda Orta Doğulu ortakları ile konut ve turizm tesisi yapacaklarını söyledi.


Büyükçekmece’deki Albatros parkında yeşil alanın satılmaması için yıllardır mücadele eden aktivistler satışın gerçekleşmesinin ardından büyük tepki gösterdi. Diren Albatros platformu üyesi Musa Seçkin, “Belediye ağaçları keserek bizi devre dışı bırakacağını zannetti. Mücadele devam edecek. Kepçe dozer geldiğinde tekrar orada olacağız. ‘Sattık oldu’ diye bir şey söz konusu değil” dedi. 


500 AĞAÇ KESİLDİ İDDİASI

Arazinin satılmaması için yıllarca mücadele veren ve 25 yıldır Atatürk Mahallesi muhtarı olan Alkış Barış, şunları söyledi:...