05 / 05 / 2024

Albayrak Grubu tesis açıyor

Albayrak Grubu tesis açıyor

Holmen Paper S.1. ile Albayrak Grubu ortak kağıt üretimi satın alma anlaşmasını imzaladı. Tesisin 2013 yılı sonuna kadar üretime başlayacağı bekleniyor

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Abdurrahim Albayrak: Florya'ya rüya gibi bir tesis yapacağız!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Florya'daki araziye yeni bir tesis inşa edeceklerini söyledi. Albayrak, Florya'ya sadece futbol şubesinin kullanması için yeni bir tesis kuracaklarını belirtti...

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

Trabzon Limanı borsaya açılan ilk liman olacak!

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Trabzon Limanı halka arz ediliyor!

Albayrak Grubu’nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Limanı halka arz ediliyor. 

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Mogadişu Büyükelçiliği Külliyesi hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Afrika turunun üçüncü ve son durağı Somali'de, Albayrak Grubu tarafından inşa edilen Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçiliği Külliyesi'nin binasını açtı.

Albayrak Grubu tesis açıyor Haberi

Albayrak Grubu tesis açıyor

Türkiye'ye ithal edilmekte olan dergi kağıdı ve fotokopi kağıdı başta olmak üzere tüm kağıt çeşitlerinin yapılacağı üretim tesisi Albayrak Grubu tarafından Balıkesir'de kurulacak.


Tesisde hammadde olarak öncelik artık kağıtlara verilecek ve 200 bin ton üretim kapasitesine sahip olan tesis, 260 milyon dolarlık kağıt ithalatına engel olmuş olacak. 


2013 yılının sonuna kadar üretime başlayacağı beklenen tesis, ülke ekonomisine de katkı...