29 / 04 / 2024

Albayrak Sitesinde olaylı sözleşme

Albayrak Sitesinde olaylı sözleşme

İstanbul'da 6306 sayılı Aret Yasası kapsamında 'riskli alan' ilan edilen Demirkapı Mahallesindeki Albayrak Sitesi sakinlerine Bağcılar Belediyesi tarafından imzalatılmak istenen sözleşmeler site sakinlerini ayağa kaldırdı.

Berat Albayrak: Konut satışları Haziran'da yüzde 209.7 arttı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Konut satışları haziran ayında yüzde 209,7 artarak, tarihinin en yüksek haziran rakamlarına ulaştı" açıklamasında bulundu.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi. Tüketici güveni yüzde 3,2 artarak 82 oldu.Yılı tahminlerden iyi noktada tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

Berat Albayrak'tan ihracat değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu yıl ihracat yapmaya yeni başlayan 10 bin 816 ihracatçının 1 milyar dolara yakın hacim oluşturduğunu bildirdi.

Berat Albayrak’tan yeni dönemin kodları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” olarak açıkladığı Karadeniz’deki doğal gazın bulunmasıyla birlikte başlayan yeni süreç hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamada bulundu.

Berat Albayrak: Konut satışları Temmuz'da tarihi rekor kırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temmuz ayı konut satış istatistiklerine ilişkin olarak "Konut satışları temmuzda tüm zamanların en iyi rakamlarına ulaşarak tarihi rekor kırdı." dedi.

Bakan Albayrak: Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'ndeki yükselişe ilişkin, "Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor." ifadesini kullandı.

Berat Albayrak: Bu tarihi bir dönüm noktası!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüme için en önemli göstergelerden olan PMI Endeksi'ndeki yükselişle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bakan Albayrak duyurdu: KDV oranlarında indirime gidildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KDV ve iş yeri stopajında gerçekleştirilen indirimlerle ilgili açıklama yaptı. Albayrak, "Bayram öncesinde başta esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza müjdemiz var. İş yeri kira stopajını yüzde 20'den 10'a indirdik." diye konuştu.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerindeki artışla ilgili konuştu. Albayrak "Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor." dedi.

Albayrak Sitesinde olaylı sözleşme Haberi

Albayrak Sitesinde olaylı sözleşme

İstanbul'da 6306 sayılı Aret Yasası kapsamında 'riskli alan' ilan edilen Demirkapı Mahallesindeki Albayrak Sitesi sakinlerine Bağcılar Belediyesi tarafından imzalatılmak istenen sözleşmeler site sakinlerini ayağa kaldırdı. Belediye tarafından sitede yer alan 735 haneye imzalamaları için gönderilen sözleşmelerde her kat malikinden yapım bedeli olarak 50 bin TL nakdi para istendi. Bağcılar Belediyesi ve KİPTAŞ tarafından yürütülen projeye göre sözleşmede yer alan hak sahiplerine verilecek 716 daire haricinde 272 daire ve 500 metrekare ticaret alanı KİPTAŞ'a kalacak. Teknik şartname ve proje içermeyen sözleşmede kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projenin yapım süresi ve cezai şart hükümleri de belirsiz tutuldu. 


Albayrak sitesi sakinleri dün Bağcılar Belediyesi'ne sözleşmeyi kabul etmediklerine dair dilekçelerini sundu. Belediye'ye verilen dilekçelerde, "Biz maliklerin .iktisadi durumunu ve sosyal yaşantısını dikkate almayan görüşlerine başvurulmayan...